پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/09

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان بهمئی از برگزاری کارگاه بهداشت دهان و دندان با حضور بیش از صد نفر از معلمان دوره ابتدایی خبر داد


سرپرست شبکه بهداشت و درمان بهمئی از برگزاری کارگاه بهداشت دهان و دندان با حضور بیش از صد نفر از معلمان دوره ابتدایی خبر داد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ؛ علی آبشنگ گفت: از مهمترین شاخصهای توسعه در کشورهای جهان شاخص سلامتی بوده، که یکی از فاکتورهای مهم در ارتقای سطح سلامت افراد جوامع مختلف توانمند سازی افراد در جهت حفظ سلامت فردی و اجتماعی می باشد که تحقق این امر از طریق آگاهی و تغییر باورها میسر می شود .


وی بیان داشت : یکی از اصول مهم در سیستم مراقبتهای اولیه بهداشتی ، ارتقای سطح آگاهی مردم و فرهنگ سازی در سطح جامعه می باشد که با تهیه بسته های آموزشی مناسب در اجرای برنامه های پیشگیری می توان به نتیجه مطلوب رسید


آبشنگ در ادامه با بیان اینکه در اکثر کشورهای جهان از اهم مسائل ویژه بهداشتی ،آموزش و مراقبت های مربوط به سلامت دانش آموزان می باشد افزود : در حقیقت توجه به افزایش سطح سلامت دانش آموزان نوعی سرمایه گذاری برای نسل های آینده محسوب می شود که در واقع ایجاد رفتار های صحیح بهداشتی در کوکان موثر تر و راحت تر از اصلاح رفتار نادرست شکل گرفته در بزرگسالی است.


سرپرست شبکه بهداشت و درمان بهمئی اظهار داشت : برنامه های آموزش سلامت می تواند کمک موثری در پیشگیری از بیماریها و ارتقای سطح سلامت دهان ودندان جامعه باشد ، بنابراین برنامه ریزی کشوری در زمینه سلامت دهان و دندان دانش آموزان ابتدایی از اولویت های اصلی اداره بهداشت دهان و دندان می باشد که این برنامه های آموزشی فرصتی مناسب در اختیار دانش آموزان قرار می دهد تا دانش ، اطلاعات ومهارت هایی کسب کنند که در طول زندگی برای داشتن دهان و دندان سالم به آنها کمک کند.


آبشنگ گفت: آموزش اصول مراقبت دهان و دندان به دانش آموزان توسط مراقبین سلامت با ارائه برنامه ها و فعالیتهای مناسب و آموزنده در مدارس به همراه افزایش آگاهی والدین در مورد روش های پیشگیری از پوسیدگی دندانی می تواند میزان پوسیدگی و هزینه های درمان دندان پزشکی را کاهش دهد.


علی آبشنگ در پایان با بیان اینکه یکی از اهداف برنامه سلامت دهان و دندان دانش آموزان ابتدایی کشور آموزش صحیح بهداشت دهان و دندان می باشد افزود : شما معلمین و مراقبین سلامت نقش موثری در این آموزش دارید به ویژه با بکار گیری روشهای نوین یادگیری کودکان می توانید عادات مطلوب بهداشتی را به صورت پایدار در آینده سازان کشورمان ایجاد کنید


این کارگاه باحضور دکتر تقوی دندان پزشک مرکز شبانه روزی لیکک برگزار گردید که دکتر تقوی آموزشهای لازم در خصوص بیماریهای دهان و دندان را به حاضرین ارائه نمود